Presentació esponsor primer equip

Presentació esponsor primer equip

Esponsor primer equip
Samarreta Esponsor primer equip. Terra Endins by Moacin Wines. Fotografia Toni Vilà

Presentació esponsor

Concretament la presentació es va realitzar en el partit inaugural de la competició durant el descans d’aquest en el que els locals es van imposar 67-60 contra el Basket Almeda.

L’esponsorització va començar la temporada passada però degut a la pandèmia no s’havia pogut fer una presentació com cal.

Vegeu més fotos de la presentació al nostre Facebook

Grup Moacin Wines

Oficialment el grup es va fundar l’any 2014. Amb l’experiència i coneixements adquirits després de diverses dècades treballant en el món del vi, Pedro Moyano, impulsor del projecte, decideix fer un pas endavant amb el seu propi projecte personal. A partir de llavors comença a elaborar en diferents territoris d’Espanya, principalment a Catalunya, amb el clar objectiu d’aconseguir oferir  al consumidor final vins de molt alta qualitat, comptant amb diferents Denominacions d’Origen i a preus molt adequats, sempre destacant les varietats autòctones. En els últims anys s’han incorporat a l’empresa els seus fills, amb la mateixa il·lusió, amor i passió que necessita un producte com és el vi.

Terra Endins by Moacin Wines

Terra Endins Negre s’elabora al Celler El Molí Collbaix amb la col·laboració de Moacin Wines. El celler està situat als peus del Collbaix, un cim de 543 metres, situat a Sant Joan de Vilatorrada.

Podeu adquir el producte en el següent enllaç:

Terra Endins by Moacin Wines