Carta del president

Carta del President

Amics

Aquest any el dia 24 de novembre de 2018, a part de las presentació dels nostres equips de la present temporada, celebrarem també els 40 anys de la constitució del nostre club de bàsquet, el C.B. VILATORRADA.

No hi ha dubte que es una celebració important, ja recordareu que ara farà 15 anys, es a dir en el 2003, vàrem fer els 25 amb uns actes que a tothom van impactar.

Sens dubte que la trajectòria de la nostre entitat no hagués estat possible sense el treball que des de el any 1978, han anat fen totes les persones, juntes, entrenadors jugadors, socis, simpatitzants i també la Federació Catalana de Bàsquet, i que voldrà agrair a tots la feina ben feta.

Tenint en compte que aquestes persones, donada la seva quantitat, seria impossible de relacionar en aquestes quatre ratlles, ho voldria concretar en els presidents de les juntes, que cronològicament han estat:

Josep Masafrets Casafont

Pere Puig Viladrich

Joan Fresquet Constanto

Joan Garcia Sala

Segurament que en una propera celebració, la dels 50 anys, hi hauran passat moltes mes persones per la nostre entitat, que sens dubte ho faran amb la mateixa intensitat i altruisme.

No voldria oblidar-me de les persones que han ajudat a la nostre entitat i que ara ja no son amb nosaltres, un record a totes elles i a les seves famílies. La seva col·laboració ha estat importantíssima i difícil d’oblidar.

Agrair també a l’Ajuntament del nostre poble que, dintre de les seves possibilitats, ha fet un seguiment del nostre club, col·laborant amb els seus recursos materials i personals.

Bé dons us convido a tots el dia 24 de novembre a fer aquesta festa, la celebració i la presentació, Una salutació molt cordial

Josep Guitart i Pujol

President