Campus estiu 2021

Campus estiu 2021

Campus Estiu 2021
Campus Estiu 2021. Clica a la foto per accedir al formulari

Modificacions al Campus d’estiu

Degut a la manca de disponibilitat d’alguns equipaments municipals ens veiem obligats a reconsiderar algunes de les activitats a realitzar en el campus, refem horaris, preus i la possibilitat de quedar-se a dinar.

A continuació refem el post per posar-lo al corrent. En el cas que no us vagi bé el nou horari i ja estigueu inscrits, se us retornaran les quantitats abonades.

Campus estiu 2021

Aquesta temporada organitzem un Campus d’estiu per a nens i nenes nascuts entre 2005 i el 2015.

S’hauran de complir les normes que dictin les autoritats sanitàries en tot moment, mascareta, neteja de mans, presa de temperatura, etc.

L’organització del campus no es fa responsable de pèrdues o incidències ocasionades per assistir al campus amb el móbil.

Per tal de garantir les mesures sanitàries actuals degudes a la pandèmia del Covid-19 ens veiem obligats a realitzar les inscripcions telemàtiques, us preguem que ompliu el present formulari per realitzar la inscripció. Les places son límitades  i es faran grups  segons edat, una vegada feta la inscripció heu d’enviar fotos o captures de pantalla al mail info@cbvilatorrada.cat, indicant en l’assumpte el nom del participant i anys de neixament, i incloent en la documentació el DNI (si disposa d’aquest), la tarjeta sanitària i el resguard de la transferència, en cas d’alergies i medicació recordeu d’adjuntar també els corresponents certificats mèdics.

Recordeu que la capacitat dels correus es limitada feu les fotos a baixa resolució, gràcies.

Qualsevol participant que no sigui jugador del club en la present temporada, disposarà d’una quota gratuïta en el cas que acabi fitxant pel club per la propera temporada.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al mail del club info@cbvilatorrada.cat o bé al telèfon d’en Toni 646809361

Pagament per mitjà de transferència bancària: BBVA: ES17 0182 3564 4302 0177 9875

Activitats:

Entrenaments: Tecnificacions individuals – Tàctica ofensiva i defensiva.

Piscina.

Els horaris definitius  es donaran a coneixer properament.

Els llocs on es realitzaran les activitats son el Pavelló municipal, la pista exterior de la zona esportiva i la piscina municipal.

Horaris:

Matí de 9:00 a 13:00

Preus:

1 setmana 50€

2 setmanes 95€

3 setmanes 140€

4 setmanes 180€

5 setmanes 220€

Descomptes per germans 10€ menys en el preu del campus.

La inscripció es realitza a través del formulari que trobareu a la nostra pàgina web, juntament amb les instruccions detallades.

En el cas que algú volgués inscriure’s passat el periode d’inscripció, o volgués apuntar-se més setmanes un cop començat el campus, el preu per setmana seria de 50€ per setmana. S’haurà d’adreçar al telefon d’en Toni 646809361 per saber si queda alguna plaça lliure.

Places limitades.

Data límit per apuntar-se fins el 23 de juny.